Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i portvinsauce

Kylling i portvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 kylling ca. 1250 g.
2 spsk.smør
 salt
 peber
1.5 dl.rød portvin
200 g.champignon
1 dl.piskefløde eller Creme fraiche
2 tsk.hvedemel
3 spsk.ristede mandelflager
 
Opskrift:
Del kyllingen i portionsstykker og brun stykkerne i fedtstof i en stegepande. Kom stykkerne over i en stegegryde efterhånden som de er brunet.

Krydr med salt og peber. Spæd med portvin og lad derefter kyllingerne stege under låg i 15 minutter.

Skyl champignonerne, skær dem i skiver og svits den nogle minutter i stegepanden, til de er let brunede. Hæld champignonerne i gryden og spæd med fløde eller creme fraiche. jævn med lidt mel udrørt i lidt vand.

Lad kyllingerne simre i yderligere 5- 10 minutter, til kyllingerne er færdige. Smag til med salt og peber. Rist mandelflagerne på en tør, hed stegepande og drys dem over kyllingen.

Serveringsforslag:
Serveres med løse ris eller pasta. Drikkevarer : En let rødvin, øl eller mineralvand.

Tips:

I stedet for selv at partere kyllingen, kan du købe friske eller frosne kyllingelår eller bryst. De friske champignoner kan byttes ud med frosne, der er skåret i skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10623 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu