Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Estragon kyllingebryst på salat med spirer

Estragon kyllingebryst på salat med spirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
2 stk.kyllingebryst med skind
0.5 dl.olivenolie
1 lille bundt estragon
 
 Salat:
 fx : rucola radiser grønne asparges tomat agurk purløg kørvel solsikkespirer sukkerspirer
2 skiversandwichbrød skåret i tern
 
 Dressing:
3 delehvid balsamico eddike
3 deleoliven olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skindet fjernes fra kyllingebrysterne og disse marineres med olivenolie og finthakket, skyllet estragon i en times tid.

Kyllingeskindet strimles og ristes i lidt olie. Tilsæt brødternene og rist dem gyldne og læg dem herefter på fedtsugende papir.

Grøntsager og spirer skylles og slynges fri for væde. Tomater (brug kun tomatkødet), asparges, radise og agurk findeles og befries for eventuelle kerner.

Balsamicoeddiken røres med olien til en dressing som tilsmages med salt og peber. Heri vendes salat, spirer og grøntsager.

De marinerede kyllingebryster ristes på en varm grillpande og steges derefter færdig i ovnen.

Anretning:
Salaten anrettes på en tallerken og garneres med de lune kyllingebryster, der dekoreres med brødtern og sprødstegt kyllingeskind samt estragonkviste.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12808 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu