Jollof rice - røde ris

Jollof rice - røde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 kylling
250 g.lammekølle uden ben
 Palmeolie el. anden olie
1 løg
1 ds.flåede hakkede tomater
 Chilipulver
1 ds.tomatpuré
1 bouillon terning
 laurbærblade
 Masala krydderi
250 g.klipfisk
1000 g.blandede grøntsager (f.eks. hvidkål Hokkaido aubergine og bitre grønne tomater)
1000 g.cous-cous
250 g. frossen helbladet spinat
 chili
 
Opskrift:
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i 1/2 time.

Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid.

Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grøntsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min.

Tag kød, fisk og grøntsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer med låg på.

Til sidst kommes fisk, kød og grøntsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time.

Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip.





karakterer:
Opskriften er vist 10442 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-14 12:23:59
Dette har INTET med Jollof at gøre! Couscous og massals krydderi?????