Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jollof rice - røde ris

Jollof rice - røde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kylling
250 g.lammekølle u.ben
 Palmeolie el. anden olie
1 løg
1 ds.flåede hakkede tomater
 Chilipulver
1 ds.tomatpuré
1 bouillon terning
 laurbærblade
 Masala krydderi
250 g.klipfisk
1000 g.blandede grøntsager (f.eks. hvidkål hokaido aubergine og bitre grønne tomater)
1000 g.cous-cous
250 g. frossen helbladet spinat
 chili
 
Opskrift:
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i 1/2 time. Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid. Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grøntsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min. Tag kød, fisk og grøntsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer m. låg på. Til sidst kommes fisk, kød og grøntsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time. Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8509 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu