Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret, stegt lammekølle - i trykkoger

Marineret, stegt lammekølle - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammekølle på 1500 g.
0.5 flaskerødvin
1.5 dl.olivenolie
1 skivet løg
2 tsk.friskhakket basilikum
50 g.smør
 salt
 peber
2 tsk.oregano eller merian
2 fedknuste hvidløg
 
Opskrift:
Puds lammekøllen fri for overflødigt fedt. Kom den i et dybt fad. Pisk vin og olie sammen og kom det hakkede løg i. Hæld det over køllen. Dæk den til og lad den marinere heri l døgn. Vend den et par gange under marineringen. Lad den marinerede kølle dryppe godt af. Gnid den med salt, peber og oregano eller merian. Lad smørret blive gyldent i trykkogeren. Brun køllen heri på alle sider. Hæld 2 dl af rødvinsmarinaden ved og kom de knuste hvidløgsfed i. Læg låg på gryden og bring den på tryk. Lad køllen stege i 25 min. Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. Hæld evt. lidt mere marinade i skyen. Varm den igennem og smag den til. Server skysauce en til lammekøllen sammen med små pillekartofler samt en god salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10758 gange,
og udskrevet 200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu