Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekølle med salat af fennikel og bukkehornsblade

Lammekølle med salat af fennikel og bukkehornsblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.Lammekølle (F.eks. af inderlåret eller lårtungen)
1 Fennikel
2 g.Bukkehorns blade
5 g.Bukkehorns frø knuste
10 Appelsin filet
0.5 dl.Appelsin saft
2 dl.Lammefond (Afkog af lamme ben der er kogt i ca.3 timer med grønt)
1 fedHvidløg
2 spsk.Røget olivenolie
 
Opskrift:
Lammekøllen saltes og pensles med røget olivenolie og grilles til den er som man ønsker. (Husk at lade kødet hvile) Fennikel renses og deles i dens naturlige lameller og grilles til de er møre, hvorefter de blandes med bukkehorns blade, +frø, knust hvidløg og appelsin saften. Nu lunes lammefonden som smages til med røget olivenolie og saften fra fenniklen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6535 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu