Lammekølle med Krydderurter

Lammekølle med Krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle (ca. 2 kg)
2 tsk.Salt
1 tsk.Peber
2 spsk.Smør
350 g.hvide bønner (frøene) eller majskerner
 
 Marinade:
2 løg
1 fedhvidløg
1 laurbærblad
1 tsk.Rosmarin
1 spsk.Snittede løvstikkeblade
 evt.1 kvist sar
4–5 spsk.Olie
2.5 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Puds lammekøllen af og gnid den med salt og peber. Bland snittet løg og knust hvidløg med klippet laurbærblad, rosmarin, løvstikkeblade og evt. sar. Krydderurterne skal helst være friske, men tørrede kan anvendes. Brug i så fald kun den halve mængde. Rør olie og hvidvin i. Hæld marinaden over lammekøllen og vend den flere gange i løbet af 20 – 25 min. Stryg marinaden af lammekøllen og læg den i en bradepande med tynde smørskiver over. Steg 3 kvarter ved 225 grader, vend køllen, hæld marinaden over igen og steg yderligere 3 kvarter. Hæld udblødte og næsten færdigkogte hvide bønner eller evt. optøede majskorn rundt om køllen og giv retten 10 – 15 min mere i ovnen. Serveres med råstegte kartoffelskiver eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8545 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu