Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekølle med forårets grøntsager i wok

Lammekølle med forårets grøntsager i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3000 g.udbenet lammekølle
1 bdt.bredbladet persille
1 citron
75 g.parmesan
8 spsk.olivenolie
6 spsk.friskrevet brød
4 spsk.smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Lammekøllen gnides med citronsaft, (skallen skal bruges til brødkrummen), og den krydres godt med salt og peber. Persille, hvidløg og citronskal hakkes fint og blandes med raspen. 2/3 heraf røres med olien og smøres på lammekøllen, resten blandes med den friskrevne parmesan og stilles til side. Køllen steges i ovn ved 175° i ca. 1 1/2 time, 15 min. før den er færdig, hæves ovntemperaturen til 225°, persille-osteblandingen drysses over, og små klatter smør fordeles ovenpå. Stegen gratineres til den er sprød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6243 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-04-07 21:05:24
Ja, ærlig talt. WOK DEN !-----fnissss

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor er wokken ?