Marrokansk lammekølle

Marrokansk lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle ca. 2½ kg
1-2 spsk.ras-el-hanout krydderiblanding
2 citroner saft heraf
6 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg presset
1 bdt.friskhakket koriander
 
Opskrift:
Prik huller i lammekøllen med en spids kniv. Bland ras-el-hanout, citronsaft, olie, hvidløg og koriander. Pres blandingen ned i hullerne i lammekøllen og fordel resten ud over kødet. Læg køllen i en stor frostpose, pres luften ud og bind knude på. Lammekøllen marineres natten over i køleskabet. Forvarm ovnen til 200 grader og tag lammekøllen ud af køleskabet, så den får stuetemperatur. Læg lammekøllen i en stor bradepande. Pres marinaden ud over kødet. Lammekøllen steges ca. 1½ time. Når den er færdig, skal den hvile mindst 15 min. Serveres med fladbrød eller pitabrød og cacik og evt. en salat af bredbladet persille, mynte og rødløg dryppet med citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 15004 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu