Oksemørbrad med rababer gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksemørbrad gnides med salt og peber, brunes på en varm pande, sættes i ovn, hvor den steges rosa 25-30 minutter ved 250 grader C. alm. ovn.
Sauce Espagnole koges op, tilsættes 1 glas rødvin, gorgonzola samt saften fra en rabarberkompot, smages til der er smag fra såvel grundsovsen (sauce Espagnole), gorgonzolaen og rabarber. Gulerødder skæres julienne, og de får sammen med ærter et hurtigt opkog i gryde tilsat smør. Kartoffelrösti tilberedes eller købes færdige fra frys, hvis man synes det tager for lang tid at lave disse. Oksemørbraden skæres ud i tynde filetskiver, anrettes på fad med ærter, gulerødder og rösti. Saucen i kande til retten. |
|
Opskriften er vist 33131 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2014-05-23 20:18:43 tjah ... den "opfandt" jeg jo så sammen med min kok Jesper tilbage i 1998 til vores restaurant i Sønderborg. Opskriften som gengives her, er præget af "moderne tider". Vi lavede den helt fra bunden dengang!! Men lækker: Ja! DET er den. marie - 2007-04-13 22:17:20 lækker - saucen er vild lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne