grofthakkede valnødder 50 g. grofthakkede valnødder
2
dl.
creme fraiche 38 % 2 dl. creme fraiche 38 %
1500
g.
oksemørbrad 1500 g. oksemørbrad
100
g.
persillesmør 100 g. persillesmør
200
g.
grofthakkede champignons lidt sojasauce 200 g. grofthakkede champignons lidt sojasauce
Opskrift:
Bønner og kartofler koges.
Sovs Brunt sovs der tilsmages med bouillon pulver samt salt og peber.
Mørbraden afpudses for sener. Der skæres en dyb rille i kødet på langs, der foldes lidt ud og bankes let.
Champignons ristes på en tør pande til væden er næsten fordampet. Valnødderne blandes i og den pressede hvidløg blandes i.
Kødfladerne smøres med persillesmøret og fyldet fordeles over. Kødet foldes sammen og ombindes med snor. Eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere. Kødet brunes i lidt fedtstof og lægges i et ovnfast fad. Steges ved 175 gr. i 20 – 30 min afhængig af kødets tykkelse.
Tilsæt bouillonen de sidste 10 min.
Hæld bouillonen i en gryde og tilsæt creme fraicen. Jævn let og smag til med lidt soja. Skær kødet i tynde skiver på skrå og server saucen til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 41095 gange, og udskrevet 1050 gange.
Kommentarer
Lizbeth - 2006-12-30 20:27:31 Der er jeg helt uenig!
- 0000-00-00 00:00:00 sojasauce kan nemt undværes
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider