Fyldt oksemørbrad med kartofler og grønne bønner

Fyldt oksemørbrad med kartofler og grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 posefrosne grønne bønner
2 fedpresset hvidløg
2 dl.bouillon
50 g.grofthakkede valnødder
2 dl.cremefraiche 38%
1500 g.oksemørbrad
100 g.persillesmør
200 g.grofthakkede champignon
 lidtsojasauce
 
Opskrift:
Bønner og kartofler koges. Sovs Brunt sovs der tilsmages med bouillon pulver samt salt og peber. Mørbraden afpudses for sener. Der skæres en dyb rille i kødet på langs, der foldes lidt ud og bankes let. Champignons ristes på en tør pande til væden er næsten fordampet. Valnødderne blandes i og den pressede hvidløg blandes i. Kødfladerne smøres med persillesmøret og fyldet fordeles over. Kødet foldes sammen og ombindes med snor. Eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere. Kødet brunes i lidt fedtstof og lægges i et ovnfast fad. Steges ved 175 gr. i 20 – 30 min afhængig af kødets tykkelse. Tilsæt bouillonen de sidste 10 min. Hæld bouillonen i en gryde og tilsæt creme fraicen. Jævn let og smag til med lidt soja. Skær kødet i tynde skiver på skrå og server saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 42554 gange,
og udskrevet 1078 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-30 20:27:31
Der er jeg helt uenig!

  -   2005-01-01 01:01:01
sojasauce kan nemt undværes