Oksemørbrad med rygeost

Oksemørbrad med rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer af oksemørbrad. Ca 200 g pr stk
1 dl.balsamico
3 dl.rødvin
3 spsk.sukker
400 g.af årstidens svampe
200 g.rygeost.
 evt.glasnudler
 
Opskrift:
Steg bøfferne ca 2 minutter på hver side. Pak dem i folie, og lad dem hvile i 10 minutter. Kog balsamico og rødvin ind. Tilsæt sukker således at saucen karamellisere. Saucen må ikke være for tykflydende, men skal være lind.

Steg svampene i smør.

Anretning:
Læg som bund på tallerkenen saucen og svampe. Læg mørbraden ovenpå midt i tallerkenen. Kom rygeost ovenpå mørbraden, og slut evt. af med sprøde glasnudler.





karakterer:
Opskriften er vist 8356 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu