Tournedos med svampesauce

Tournedos med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
150 g.blandede svampe
1 dl.portvin
1 l.oksebouillon /-fond
50 g.margarine
1000 g.asparges kartofler
2.5 dl.piskefløde
 LidtMaizena
 
Opskrift:
Oksemøbraden afpudses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let. Kog og pil kartoflerne. De skyllede svampe sauteres godt af i 25 g margarine, tilsættes portvinen. Lad det koge lidt ned og tilsæt så oksefond, lad det koge godt igennem. Kom fløden i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena til den har en god konsistens. Smelt resten af margarinen på en pande og rist kartoflerne, til de er lysebrune (pommes Rissolees). Steg bøfferne af på panden, de må ikke være gennemstegt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15701 gange,
og udskrevet 357 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu