Tournedos med kantarelsauce a la Cremefine

Tournedos med kantarelsauce a la Cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
150 g.kantareller
1 dl.rødvin
1 l.KNORR oksebouillon eller flydende bouillon
50 g.flydende becel eller smør
1000 g.asparges kartofler
2.5 dl.Cremefine til Madlavning
 lidtMaizena
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Oksemørbraden afpudses og renses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let. Kog og pil kartoflerne. De skyllede kantareller sauteres i 25 g. flydende Becel eller smør, hvor rødvinen tilsættes. Lad det koge lidt ned, tilsæt oksebouillonen og lad det koge godt igennem. Kom Cremefine til Madlavning i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena. Brun resten af den flydende Becel/smørret på en pande og rist kartoflerne til de er lysebrune. Steg bøfferne af på panden - de må ikke blive gennemstegte. Server evt. lidt spinat salat til





karakterer:
Opskriften er vist 14994 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu