filet af 1 lidt stor hare 7-800 g. filet af 1 lidt stor hare
salt salt
peber peber
røget spæk, ca. 2 skiver i små terninger røget spæk, ca. 2 skiver i små terninger
smør smør
Opskrift:
Fileterne fra haren skæres ud og skæres i ret tykke stykker, der bankes lidt i facon som en tournedos. ( Resten af hare kan koges med grønsager, pilles fra benet og anvendes til i en dejlig hareragout). De små harefileter steger på panden i brunet smør sammen med bitte små røgede flæsketerninger, 4 min. på hver side, til de er møre. Panden koges af med portvin eller sherry, der hældes over koteletterne.
Serveres med Svampesovs og hasselbackkartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12404 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider