Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Harefilet som små tournedos

Harefilet som små tournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7-800 g.filet af 1 lidt stor hare
 salt
 peber
 røget spæk, ca. 2 skiver i små terninger
 smør
 
Opskrift:
Fileterne fra haren skæres ud og skæres i ret tykke stykker, der bankes lidt i facon som en tournedos. ( Resten af hare kan koges med grønsager, pilles fra benet og anvendes til i en dejlig hareragout). De små harefileter steger på panden i brunet smør sammen med bitte små røgede flæsketerninger, 4 min. på hver side, til de er møre. Panden koges af med portvin eller sherry, der hældes over koteletterne.

Serveres med Svampesovs og hasselbackkartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12047 gange,
og udskrevet 261 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu