Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hel oksemørbrad, marinade og grøntsager

Hel oksemørbrad, marinade og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.afpudset oksemørbrad
3 spsk.mørk farin
2 spsk.Sweet Chili sauce (Amoy)
2 spsk.Teriyaki sauce (Amoy)
2 spsk.vand
2-3 fedknuste eller finthakkede Hvidløg
 Tabasco efter smag
 
Opskrift:
Pensl mørbraden med lidt Jomfru olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Placér mørbraden pa grillristen, over grøntsagerne. Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til. Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve. Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres".

Urter til opskriften lægges i alu-bakke og steger med, fiskes op af alu-bakken og holdes varme. Skyen fra kødet og grøntsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1-2 dl. piskefløde. Serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (29 stemmer)

Opskriften er vist 67312 gange,
og udskrevet 1068 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

gitte  -  2007-12-30 11:52:27
hvad for urter ????