Kommentarer
Peder - 2016-12-25 14:18:10 Er hassselbagte kartofler mon det samme som de Hasselbackkartofler, der har navn efter den fordums restaurant Hasselbacken på Djurgården i Stockholm?
Lilian - 2016-09-28 15:52:12 Jeg har lavet den , er perfekt og dejlig smag.
Jeg laver en svampesovs med portvin og serverer Pommes Anne og grønsager til .
Anitta - 2016-02-20 17:57:43 Lækker opskrift der virker hver gang, jeg har dog ikke temperatur til 60 grader men 54, men det er jo smag og behag . Ihvertfald en opskrift jeg bruger hver gang,og alle gæster har være begejstret👍
Suzanne - 2015-12-29 18:45:11 Fik det hos min søster en dag . Perfekt . Dig uden navn - Måske dit kød ikke har været ok . Vores blev dog serveret uden rødvinssovs og istedet en god svampesovs
- 2014-12-30 01:53:37 Super lækker opskrift, har nu lavet den 3 gange og den har været lækker hver eneste gang, kan klart anbefales
Jens Kok - 2011-03-07 10:21:42 Er ked af at høre om dårlige oplevelser med denne opskrift, da vi med stor succes lavede det til nytårs aften.
For at tage en del af den ellers kraftige rødvinsmag kan man koge vinen godt op inden brug!
Så fordamper alkoholen og dermed er smagen ikke så kraftig.
God appetit
Thomas Rosell - 2010-12-31 19:31:53 Super mør og lækker man kan godt bruge lidt mindere rødvin
Hvis man også skal ha rødvinsovs til men ellers helt perfekt
Tak for en rigtig god opskrift GODT NYTÅR
- 2010-10-17 12:19:50 Jeg vil absolut ikke anbefale denne opskrift. Vi serverede den forleden for mine forældre til min mands fødseldag. Ingen af os synes godt om det som rødvin marinaden gjorde ved kødet. Sovsen jeg i første omgang lavede af rødvinsmarinaden var så ækel at den ikke kom på bordet...
Vi mødvinmarinere aldrig en oksemørbrad igen var konklutionen
|