Oksemørbrad stegt som steaks

Oksemørbrad stegt som steaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
2 tsk.olie
1 tsk.havsalt
2 knsp.peber
 
 Kartofler:
4 bagekartofler
8 bladesalvie
 
 Tilbehør:
20 grønne asparges
 
Opskrift:
Skær mørbraden i steaks på hver ca. 200 g. Vask kartoflerne grundigt. Bunden snittes af aspargesene og de skylles med hovederne nedad.

Lav to små ridser i hver kartoffel og kom 1 blad salvie i hver rids. Bag kartoflerne midt i ovnen ved 180°C i ca. 1 time.

Steg steaksene i olien på en forvarmet pande ved mellemhøj varme i 5-6 minutter på hver side (de skal steges længere hvis man skal have dem gennemstegt, eller mindre hvis de skal være røde). Tilsæt salt og peber efter smag.

Tag steaksene af panden og læg dem på tallerkner 1-2 minutter. Imens steges asparges i panden. Steaks og asparges serveres straks med kartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 45800 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu