Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Osse buko

Osse buko, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.kalve- eller okseskank
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
2 gulerødder
1-2 løg
1 skiveselleri
 evt.1 fed hvidløg
75 g.margarine eller 0.5 dl. olie
2 dl.hvidvin eller æblemost
2 dl.bouillon
1 dl.tomatpuré
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.merian
0.5 tsk.rosmarin
 
 Pynt:
 Hakket persille
 reven citronskal
 
Opskrift:
Slagteren saver skanken i stykker på 4 cm. Klip nogle hak i kødhinden, så undgår man, at kødskiven krummer sig sammen under stegningen.

Kødstykkerne vendes i melet tilsat krydderierne. Brunes i margarine eller olie. Tages op.

Urterne rives eller snittes og svitses i fedtstoffet. Skankestykkerne lægges på urterne. Tilsæt tomatpuré, vin og bouillon. Retten steges under låg 1 1/2 - 2 timer (okseskank ca. 2 1/2 time). Skal være så mørt, at kødet falder fra benet.

Retten smages til.


Serveres med ris, pasta eller kartoffelmos, samt hakket persille og revet citronskal.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25236 gange,
og udskrevet 1101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Til Marie  -  2018-09-30 11:20:02
Hvad savner du af beskrivelse ???

Marie  -  2018-09-19 20:23:02
Ikke særlig uddybende beskrivelse af tilberedningen, når man aldrig har lavet det før.

Birgit Kanstrup  -  0000-00-00 00:00:00
hvidløg kan godt undværes