Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingesteg med surt

Kyllingesteg med surt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingesteg med surt, billede 4 Kyllingesteg med surt, billede 1 Kyllingesteg med surt, billede 2 Kyllingesteg med surt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 kvist Timian, frisk
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Surt:
2 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
0.5 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Opskrift:
Rens kyllingen og fjern skindet. Læg den i et ildfast fad og gnid den i lidt af citronsaften blandet med lidt af olien og krydr med salt og peber.

Sæt kyllingen i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i godt en time. Vend den undervejs og giv den ekstra citronsaft og olie.

Kog kartoflerne i saltet vand.

Skær agurkerne i lange tynde strimler og læg dem i en syltemarinade af eddike, honning, finthakket chili, lidt salt og peber. Lad det trække lidt og server det hele varmt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 29536 gange,
og udskrevet 418 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9849 (2345 kcal)
KJ pr. Pers. 2462 (586 kcal)
Vægt ialt 2934 gram
Vægt pr. Pers. 733 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mie  -  2009-04-20 00:28:09
Ser lækkert ud, men PYH hvor jeg mangler lidt væde til. Hvis opskriften skal være fedtfattig kan man lægge kyllingen i en stegepose med presset appelsinsaft ved (og hvidløg, hvis man kan lide det). Så er der noget "dyppelse" til retten.