Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Thaisalat med grillet rib-eye steak

Thaisalat med grillet rib-eye steak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rib-eye steaks
2 spsk.fishsauce
1 spsk.limesaft
1 agurk
4 chilipebre
8 forårsløg
250 g.cherrytomater
2.5 dl.frisk mynte
2.5 dl.frisk koriander
 
 Dressing:
1 fedhvidløg
2 spsk.fishsauce
3 spsk.limesaft
1 spsk.sukker
2 tsk.sojasauce
 
Opskrift:
Læg bøfferne i et fad. Hæld halvdelen af fishsaucen og halvdelen af limesaften over og lad det marinere i mindst tre timer.

Hæld marinaden fra og grill bøfferne til de er brunet på begge sider (de skal endelig ikke have for meget. Hellere i underkanten). Dæk dem til og lad dem stå i 5 min. Skær dem herefter i tynde skiver.

Skær agurken i tynde skiver og hæld dem sammen med finthakket chili, hakket forårsløg, cherrytomater i kvarte og urter i en stor skål.

Dressing:
Pres hvidløget. Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det godt.

Tilsæt oksekødet til salaten og hæld dressing over. Vend det hele godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8078 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu