Rib-eye steak med flødegulerødder

Rib-eye steak med flødegulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 kartofler efter behag
 
 salt
 peber
1-2 spsk.hakket frisk dild
1 tsk.revet citronskal (eller lime)
2 dl.piskefløde
4 gulerødder
 
 havsalt
 knuste peberkorn
 lidtsmør
2 rib-eye steaks
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne. Og fortsæt så glad og fro med at skrælle videre, så der opstår lange gulerodsbånd. Man kan selvfølgelig også bare snitte dem i skiver, så skal de bare have en lidt længere tilberedningstid. Sæt fløden over at simre i en lille gryde med revet citronskal, salt og peber. Når den er tyknet til passende konsistens, vendes gulerodsbåndene i og simrer med i et par minutter. De må godt stadig være lidt sprøde. Lige før serveringen vendes den friske dild i saucen. Opvarm lidt smør på en tefalpande og steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Krydr dem med havsalt og knuste peberkorn og lad dem hvile indpakket i ca. 10 minutter inden serveringen. Server bøfferne med de flødekogte gulerødder og kartofler efter behag.





karakterer:
Opskriften er vist 22058 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu