Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jægerkylling II

Jægerkylling II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling på ca. 1.8 kg
 havsalt
 sort peber fra kværn
2 skalotteløg
150 g.champignoner
4 tomater flået og delt i to
0.5 laurbærblad
2 fedhvidløg
 nogle selleriblade
 nogle kviste esdragon
1 kvisttimian
1 lille bundt persille
3 spsk.olivenolie
2.5 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Parter den rensede kylling, drys den med salt og peber. Skræl skalotteløgene. rens champignonerne og bland dem med tomaterne og krydderurterne. Varm olien i en gryde, brun kyllinge- stykkerne godt på alle sider. Tilsæt hvidløget, selleribladene og hvidvinen. Kog uden låg i 30-35 min. Tag kyllingestykkerne op, hold dem varme og kog imens saucen ind ved kraftig varme i 10 min. Hæld saucen over kyllingen inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu