Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jægerbøf

Jægerbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
3 stænglerblegselleri
4-5 enebær
1-2 tsk.danablu
 peber
 salt
 fedtstof til stegning
 
 Sauce:
250 g.champignoner
1 lille løg
 lidtfrisk eller tørret timian
4-5 dl.bouillon
1 dl.kaffefløde
 Saucejævner
 kulør
 salt
 peber
 
 Salat:
2-3 smagfulde æbler
1-2 spsk.citronsaft
4-5 spsk.tyttebærsyltetøj
 
Opskrift:
Ælt kødet med fintsnittet blegselleri, knuste enebær og danablu og form fire store bøffer. Drys bøfferne med peber og brun dem på begge sider i fedtstof på en pande. Skru ned for blusset og lad dem stege færdige, som de nu ønskes. Drys med salt efter stegningen og hold bøfferne varme. Sauce: Svits skivede champignoner og hakket løg på panden tilsæt evt. en smule mere fedtstof. Spæd med bouillon og fløde - kog saucen igennem og juster med saucejævner, kulør, salt og peber. Salat: Skær æblerne i små både eller terninger, dryp dem med citronsaft og vend dem i syltetøj. Tilbehør: God, hjemmelavet kartoffelmos


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 11332 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nielsen, Drammelstrup  -  2011-10-19 11:41:41
Husker hvordan vi som drenge ofte fik denne menu på Hotel Vibæk i Ebeltoft. Skøn ret.