klippet hvidløgstop eller 1 lille fed hvidløg1 tsk. klippet hvidløgstop eller 1 lille fed hvidløg
groftkværnet peber groftkværnet peber
15
g.
margarine15 g. margarine
0.5
dl.
vand0.5 dl. vand
0.5
dl.
tør vermouth0.5 dl. tør vermouth
0.5
dl.
creme fraiche eller fløde0.5 dl. creme fraiche eller fløde
salt salt
peber peber
persille persille
Opskrift:
Lammeschnitzlerne snittes i kanten med en kniv, så de ikke krymper under stegningen. Schnitzlerne krydres med salt, rosmarin, hvidløg og peber. Brunes på panden ved stærk varme og tages af panden. Panden koges af med vand, vermouth og creme fraiche. Saucen smages til med salt og peber. Schnitzlerne lægges tilbage i saucen og varmes igennem 3 – 4 min. Persille drysses over. Serveres med kartofler og salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6492 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider