Lammeschnitzler med Rosemarin

Lammeschnitzler med Rosemarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
4–6 lammeschnitzler (afh. af størrelsen)
1 tsk.salt
0.5-1 tsk.fintklippet rosmarin
1 tsk.klippet hvidløgstop eller 1 lille fed hvidløg
 groftkværnet peber
15 g.margarine
0.5 dl.vand
0.5 dl.tør vermouth
0.5 dl.creme fraiche eller fløde
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Lammeschnitzlerne snittes i kanten med en kniv, så de ikke krymper under stegningen. Schnitzlerne krydres med salt, rosmarin, hvidløg og peber. Brunes på panden ved stærk varme og tages af panden. Panden koges af med vand, vermouth og creme fraiche. Saucen smages til med salt og peber. Schnitzlerne lægges tilbage i saucen og varmes igennem 3 – 4 min. Persille drysses over. Serveres med kartofler og salt.


karakterer:
Opskriften er vist 7146 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu