Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammeschnitzler med Rosemarin

Lammeschnitzler med Rosemarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4–6 lammeschnitzler (afh. af størrelsen)
1 tsk.salt
0.5-1 tsk.fintklippet rosmarin
1 tsk.klippet hvidløgstop eller 1 lille fed hvidløg
 groftkværnet peber
15 g.margarine
0.5 dl.vand
0.5 dl.tør vermouth
0.5 dl.creme fraiche eller fløde
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Lammeschnitzlerne snittes i kanten med en kniv, så de ikke krymper under stegningen. Schnitzlerne krydres med salt, rosmarin, hvidløg og peber. Brunes på panden ved stærk varme og tages af panden. Panden koges af med vand, vermouth og creme fraiche. Saucen smages til med salt og peber. Schnitzlerne lægges tilbage i saucen og varmes igennem 3 – 4 min. Persille drysses over. Serveres med kartofler og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6260 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu