Rengør hanekyllingen og dup den tør.
Del den i fire stykker og brun dem på alle sider i en kasserolle.
Hak løget og kom det ved.
Tilsæt bouillonen, når løget er blankt.
Lad retten simre under låg en halv times tid.
Skræl æblerne, skær dem i småstykker og fjern kernehusene.
Kom æbler og karry ved og kog videre i ti minutter.
Tag kødet fra og stil det varmt.
Rør melet op med fløde og jævn saucen.
Den bliver mindre fed, når man bruger mælk.
Smag til med salt og peber.
Læg kødet tilbage.
Strø rosiner og mandler over.
Server med kogte ris og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8526 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider