Dobbelte dyrekoteletter fra Jagtgården

Dobbelte dyrekoteletter fra Jagtgården, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 store dobbelte dyrekoteletter
 smør
 salt
 peber
 evt. knuste enebær
3-4 tynde skiver bacon klippet i strimler
0.5 dl.vand
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Koteletterne takkes lidt i kanten og hurtigbrunes i smør sammen med strimler af baconskiverne, krydres med salt, peber og knuste enebær, steger ca. 3-4 min. på hver side alt efter tykkelsen. Tages op på panden koger af med vand og vin samt piskefløden, smages til. Som tilbehør de små frosne kartoffelmoskugler, der blot skal varmes i smør og evt. pommes frites eller faste kogte pillede kartofler, rystet i smør og klippet persille.

Serveres med:
Kartoffelmoskugler, der kan købes frosne og blot varmes i smør, eller små persille kartofler: kogte faste kartofler der varmes i gyldent smør med klippet persille. Giv evt. også gele og syltede agurker eller asiestrimler til.





karakterer:
Opskriften er vist 17975 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu