Hak løget på foodprocessoren. Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen gulerødder. Blend det i 5-10 sek. Riv gulerødderne fint og bland dem i æggemassen. Hæld massen i en smurt glasrandform, der rummer 1 1/4 liter og tildæk formen. Mikrobølg først ved 850 W i 6 min. og derefter ved 440 W i 5 min. Sauce: Knus de to slags peber og bland dem med de øvrige ingredienser. Server gulerodsranden enten varm eller kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8260 gange, og udskrevet 124 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider