1 stk. makrel renses for div. indmad. Hoved og haleparti skal forblive på. I en bradepande/ildfast fad dækkes bunden med salt. Makrellen lukkes godt til, lægges oven på saltet og dækkes herefter HELT med salt. Sættes i ovnen ved 220 grader i 25-30 minutter. Saltet bliver helt hårdt efter denne tur i ovnen, og skallen skal bare slås i stykker og makrellen tages ud og evt. parteres inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9878 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider