Saltindbagt kalvemørbrad

Saltindbagt kalvemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Kalvemørbrad
 masser af salt
 
Opskrift:
Kom salt på bunden af en bradepande og sæt mørbrad ovenpå, hæld 1 kg. salt ovenpå og sæt straks i en varm ovn ved 200 grader. Giv den 45 minuter og server i selve bradepanden. Inden du kan spise kødet skal du selvfølgeligt fjerne saltet, men det er nu dejlig nemt, fordi det bliver hårdt. Brug en kniv til at skere rundt om kødstykket.

Server med pommefrites, ali-oli og brød eller brug det koldt (fintskåret) som pålæg.


karakterer:
Opskriften er vist 19736 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lars  -  2014-01-01 12:09:13
45 min er ALT FOR LANG TID :-( havde købt noget super kød på torvet. Det var total gennemstegt

Ib  -  2009-12-04 21:33:38
Kan evt langtids steges i en saltdej