Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hornfisk, dampet med spinat-persille creme

Hornfisk, dampet med spinat-persille creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 hornfiskefileter uden ben
2.5 dl.piskefløde
2 tsk.dijonsennep
250 g.skyllet spinat
1 bdt.skyllet bredbladet persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Krydr hornfiskefileterne på indersiden med salt og peber. Rul dem sammen og stil dem i et ildfast fad. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Kog fløden og rør sennep i. Blend med spinat og persille til en ensartet grøn creme. Lun den igen og smag til med salt og peber. Server til fisken evt. med kogte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10031 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu