Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Foliefisk med diverse krydderurter og citron

Foliefisk med diverse krydderurter og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Josefine

Indsendt :



Ingredienser:
4 fiskefiletter eller steaks af f.eks. torsk laks eller sej men stort set alle fisk er velegnede
 
 En god håndfuld friske krydderurter
 Særligt citronmelise er godt
4 rensede forårsløg i ringe
1 citron i skiver
 Lidtsalt
 peber
 Evt.tørret rosmarin
 Folie/sølvpapir
 
Opskrift:
Dup fisken tør med køkkenrulle og drys den efter smag med salt, peber og evt. rosmarin. Fordel derefter krydderurter, forårsløg og citronskiver jævnt over hvert stykke fisk og lig hvert stykke på folie. Fol folien i enderne og langs den øverste kant så det er helt tæt. -Der danner sig nemlig den dejligste lage, som ikke må løbe ud! Læg fiskepakkerne i et ovnfast fad og sæt fadet i en kold ovn. Tænd ovnen på 175 grader og steg i ca. 25 min. Stegetiden afhænger selvfølgelig af de enkelte stykkers størrelse, men til en "almindelig" laksesteak der vejer ca. 125 g., passer 25 min. meget godt.

Tips:

-Den ovenfor beskrevede lage kan danne en god grundsten til den dejliste fiskesovs! -Er man til fisk, er denne ret efter min mening simpelthen "HEAVEN":-) Som tilbehør er kartofler og dampede grønsager (f.eks. blomkål, gulerødder og majs) rigtig dejligt. En varm pastasalat af pasta og grønsager er også skøn til. Værsågod og nyd:-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10790 gange,
og udskrevet 360 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hannah 12 år  -  2009-01-25 20:25:26
Dejlig nemt og smager virkelig godt. Persille er også godt til.

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Super nemt og godt. Fisken kan med fordel lægges ovenpå gulerødsstave, broccolibuketter osv. og tilføjes 2 dl hvidvin! Husk rigeligt af citronmelisse.