Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hornfiskeruller II

Hornfiskeruller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
 salt
 peber
 
 Fyld:
6 chalotteløg
6 cornichons
1 spsk.finthakket persille
1 spsk.fintklippet dild
 
 Kogelage:
2 dl.vand
2 dl.(vin)eddike
2 laurbærblade
6 allehånde
1 spsk.gule sennepsfrø
6 peberkorn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Skrab fiskene og klip finnerne af, skyl dem hurtigt i koldt vand og tør dem, skær dem i ca 8 cm lange stykker. Læg dem på et bræt med skindsiden nedad og drys dem med salt og peber.

Fyldet:
Pil chalotteløgene og hak dem groft. Hak ligeledes cornichonerne groft og bland dem med løg, persille og dild. Fordel fyldet på fiskestykkerne, rul dem sammen og fæstn med kødnåle eller tandstikkere. Læg rullerne tæt sammen i en gryde.

Kogelagen:
Kom vand, eddike, laurbærblade, allehånde, sennepsfrø, peberkorn og salt i en kasserolle. Lad lagen koge op og hæld den over fisken. Lad fisken simre ved svag varme under låg, til den er mør, 6-8 min. Lad fisken afkøle i lagen. Tag rullerne op og servér.

Tips:

Byd rugbrød eller nye kartofler, drysset med dild og koldt smør til. Dildsovs, kold, passer også fint til. De hakkede cornichons kan erstattes af stave af letsaltet salatagurk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6790 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu