Et ordentligt luftskib af en aflang squash Et ordentligt luftskib af en aflang squash
2
store rødspætter - fileteres2 store rødspætter - fileteres
3
gulerødder halverede i fuld længde3 gulerødder halverede i fuld længde
1
stor pastinak1 stor pastinak
2
løg i fine tern 2 løg i fine tern
4
fed
hvidløg finhakket4 fed hvidløg finhakket
Rapsolie Rapsolie
lidt
eddike lidt eddike
Salt Salt
peber peber
Friske krydderurter fra haven fx dild rosmarin eller persille Friske krydderurter fra haven fx dild rosmarin eller persille
Opskrift:
Fileter fisken, som Thomas viste, hvordan I skulle gøre.
Skræl og skær squashen over på langs. Udhul den. Fyr ovnen op på 225 ° C. Hak den ene udhulede halvdel i fine tern.
Skrub gulerødderne rene og skær dem over i halve i den fulde længde. Pastinakken skralder I og hakker i grove tern, riv løgene og hak hvidløgene vældig fint.
Svits hvidløg, løg, pastinak og squash tern i olien. Steg i 5 min. Tilsæt derpå de hakkede krydderurter og tag gryden af varmen.
Damp (blancher)gulerødderne i en lille kasserolle i 5 min.
Rul hver af fiskefileterne sammen til ruller og hold dem sammen med en kødnål. Damp rullerne i 5 min. til de er færdige – dvs. når kødet er mælkehvidt
Hæld de svitsede grønsager ned i den halve squash.
Sæt squashen i ovnen og bag det i små 20 min. squashen føles blød, men ikke til den er blevet slasket!
Tag squashen ud af ovnen, pynt den med fiskerullerne og gulerødderne. Sæt evt. en blomst i som pynt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 4870 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider