Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fiskerulle i Pernod sovs

Fiskerulle i Pernod sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 mellemstor courgette
2 mellemstore gullerødder
1 spsk.hakket bredbladet persille
4 søtungefileteer
 
 Mousse:
75 g.laksefilet u/skind og ben
50 g.sejfilet u/skind
1 dl.piskefløde
1 æg
1 tsk.koncentreret tomat puré
 salt
 peber
 
 Sauce:
1.5 dl.hvidvin
0.5 dl.Noilly Prat
2 finthakkede skalotteløg
2.5 dl.piskeføde
 salt
 peber
 lidtPernod
 
 Tilbehør:
 brød eller ris
 
Opskrift:
Del courgetten, og fjern frugtkødet med en ske. Skær courgette-skallen og gulerødderne i ensartede tynde stænger. Kog i letsaltet vand, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Afkøl i koldt vand, og stil det til side.

Til moussen blendes fisken med fløde, æg, puré og krydderier. Stil det koldt i en 1/2 time. Læg hver søtungefilet på et stykke smurt alufolie, og fordel moussen herpå. Rul fileten om mousen, og luk alufolien stramt om i knallertfacon.

Læg rullerne i kogende vand, og kog i 30 minutter. Hæld alle ingredienser til saurcen i en kasserolle, og kog ind til det har en passende konsistens. Smag til. Varm grønsagerne igennem i vand, der varmes til lige under kogepunktet.

Pak forsigtigt fiskerullerne ud, og skær dem i 3 skiver hver. Hæld vandet fra grønsagerne. Anret fiskerullerne med sauce og grønsager, og drys med persille.

Tips:

Tilførslen af søtunge kan være begrænset, eller fisken kan være for lille til formålet, men fortvivl ikke. Køb istedet Rødtunge, de smager også fremragende.

Hvis det laves som hovedret, så lav noget extra, gæsterne vil helt sikkert have en extra omgang.

Gæster med hang til det franske vil sikkert også værdsætte en Pernod med isvand som apperitif.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7002 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu