Rødspætteruller med pasta

Rødspætteruller med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 rødspættefileter
25 g.smør
0.5 tsk.salt
0.5 spsk.frisk eller 0.5 tsk. tørret estragon
1 spsk.klippet dild
1 spsk.klippet purløg
 
 Sauce:
1 løg
5 tomater
250 g.champignon
20 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 dl.tør hvidvin
1.5 dl.fiskebouillon
 salt
 estragon
 purløg
 pasta
 
Opskrift:
Skyl og tør rødspættefileterne. Rør smørret med salt, estragon, dild og purløg. Fordel smørblandingen på fileterne og rul dem sammen.

Pil og hak løget fint. Skær tomaterne i tern og champignon i skiver. Svits grønsagerne 4-5 min. i en gryde i smørret. Drys melet over, og spæd med hvidvin og bouillon under omrøring.

Kog det igennem og smag til med estragon, salt og peber. Læg fiskerullerne i saucen med sammenføjningen nedad og lad det simre svagt under låg, 3-5 min., til fisken er mør. Drys lidt purløg over og server nykogt pasta til.





karakterer:
Opskriften er vist 10285 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu