Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvinsdampede rødspætteruller II

Hvidvinsdampede rødspætteruller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 pæne rødspætter eller 8 dobbelte fileter (300 g)
 salt
 peber
0.5 dl.hvidvin
 
 Citron-gulerodssovs:
250 g.gulerødder i skiver
80 g.løg i store stykker
1 laurbærblad
1 citron saft heraf
4 dl.grøntsagsbouillon
0.5 spsk.friskhakket mynte eller 0.5 tsk. tørret
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fileter rødspætterne eller køb dem som fileter Drys fileterne med salt og peber, halver dem på langs og rul dem sammen Stil rullerne i et ovnfast skål med lave kanter og hæld hvidvin over Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. (bages sammen med tomaterne).

Sauce:
Gulerødder, løg, laurbærblad, citronsaft og bouillon koges under låg, til grøntsagerne bliver meget møre (ca. ½ time) Fjern laurbærbladet, blend sovsen og kom den tilbage i gryden. Varm sovsen igennem Tilsæt mynte og smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9274 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu