Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce

Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce, billede 4 Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce, billede 1 Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce, billede 2 Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
8 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over. Dæk hver filet med en skive letstegt bacon, der ikke må være sprød. Rul fileterne og hold dem sammen med tandstikkere eller små spyd.

Svits resten af løg og hvidløg let. Rør tomatpuré ud heri og hæld bouillon ved. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Stil fiskerullerne i saucen og lad retten simre 7-8 min. under låg.

Servér rødspætterullerne med frisk pasta eller vilde ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22794 gange,
og udskrevet 487 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10064 (2396 kcal)
KJ pr. Pers. 2516 (599 kcal)
Vægt ialt 1860 gram
Vægt pr. Pers. 465 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

glad  -  2006-12-18 15:42:00
der mangler kun det at man salter fisken først

jul  -  2006-12-18 15:41:21
skod smag