Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over. Dæk hver filet med en skive letstegt bacon, der ikke må være sprød. Rul fileterne og hold dem sammen med tandstikkere eller små spyd.
Svits resten af løg og hvidløg let. Rør tomatpuré ud heri og hæld bouillon ved. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Stil fiskerullerne i saucen og lad retten simre 7-8 min. under låg.
Servér rødspætterullerne med frisk pasta eller vilde ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 23395 gange, og udskrevet 497 gange.
Energi:
KJ total 10064 (2396 kcal)
KJ pr. Pers. 2516 (599 kcal)
Vægt ialt 1860 gram
Vægt pr. Pers. 465 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal) Protein 8.0 gram Fedt 9.8 gram Kulhydrat 2.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
glad - 2006-12-18 15:42:00 der mangler kun det at man salter fisken først
jul - 2006-12-18 15:41:21 skod smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider