stor dåse ananas i skiver ca. 500 g1 stor dåse ananas i skiver ca. 500 g
Dressing: Dressing:
1
fed
hvisløg 1 fed hvisløg
4
spsk.
olie (f. eks. olivenolie) 4 spsk. olie (f. eks. olivenolie)
2
tsk.
honning 2 tsk. honning
drys af 0.5 fiskebouillonterning drys af 0.5 fiskebouillonterning
Opskrift:
Gyldne ris:
Kog risene med gurkemeje i vandet.
Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker.
Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter.
Dressing:
Pres hvisdløget gennem en Hvisløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen.
Vend dressingen i risene.
Rødspætteruller:
Læg rødspætterfileterne med skindsiden opad, drys lidt salt og peber på og pres citronsaft henover.
Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med Skindsiden indad.
Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden.
Tilsæt salt til vandet. Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter.
Tag gryden væg fra varmen og lad fisk stå 5 minutter.
Servér fiskerullerne på ein bund af gylden rissalat (smager fint både varm og kold).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8004 gange, og udskrevet 200 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider