Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund

Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund, billede 4 Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund, billede 1 Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund, billede 2 Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
60 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Grønsagsbund:
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   
Opskrift:
Rødspættefileterne rengøres og drysses med salt og peber. Løget pilles og hakkes fint. Guleroden skrælles og rives fint. Persillen skylles og hakkes fint.

Løg, gulerod og persille blandes og fordeles over fileterne. Fileterne rulles og holdes sammen med tandstikkere.

Grønsagsbunden laves ved at løget pilles og hakkes fint. Hvidløget pilles og presses. Gulerod og persillerod skrælles og rives groft. Løg og hvidløg svitses i fedtstoffet i en gryde, til løgene er klare. Gulerod og persillerod tilsættes sammen med flåede, hakkede tomater og vand. Grønsagerne koger i ca. 5 min. under låg, til de er møre. Jævning kan evt. tilsættes, hvis der ønskes en jævn bund. Grønsagerne smages til med salt og peber.

Rødspætterne lægges i grønsagerne, og retten simrer i 8-10 min. under låg.

Servering:
Rødspætteruller på grønsagsbund serveres med persilledryssede kartofler.

Tips:

Variation:
Pastinak kan anvendes i stedet for persillerod.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23623 gange,
og udskrevet 540 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4405 (1048 kcal)
KJ pr. Pers. 1101 (262 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 257 KJ (61 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anna N.  -  2012-06-04 17:28:21
Superdejlig opskrift!