flåede hakkede tomater 0.5 ds. flåede hakkede tomater
0.5
dl.
vand 0.5 dl. vand
salt salt
peber peber
evt.
jævning evt. jævning
Opskrift:
Rødspættefileterne rengøres og drysses med salt og peber. Løget pilles og hakkes fint. Guleroden skrælles og rives fint. Persillen skylles og hakkes fint. Løget, guleroden og persillen blandes og fordeles over fileterne. Fileterne rulles sammen og holdes sammen med tandstikkere.
Grøntsagsbunden laves ved at løget pilles og hakkes fint. Hvidløget presses. Guleroden og persilleroden skrælles og rives groft. Løget og presset hvidløg svitses i fedtstoffet i en gryde, til løgternene er klare. Guleroden og persilleroden tilsættes sammen med flåede, hakkede tomater og vand. Grøntsagerne koger i ca. 5 min. under låg, til de er møre. Grøntsagerne kan evt. jævnes, hvis der ønskes en jævn bund. Grøntsagerne smages til med salt og peber.
Rødspætterullerne lægges i grøntsagerne, og retten simrer i ca. 8-10 min. under låg.
Servering:
Rødspætteruller på grøntsagsbund serveres med persilledryssede kartofler.
Tips:
Variation: Pastinak kan anvendes i stedet for persillerod.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9752 gange, og udskrevet 210 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider