Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte hornfiskeruller - i trykkoger

Stegte hornfiskeruller - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.hornfisk udbenede
4 tsk.salt
2 bdt.persille
 hvedemel
50 g.smør/margarine
2 dl.vand
2 dl.cremefraiche 38% eller meljævning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del hver filet i ca. 8 cm lange stykker. Drys med lidt salt og fordel persillen, der er befriet for de groveste stilke. Fold rullerne sammen og bind bomuldstråd om. Vend fiskerullerne i mel. Brun dem i fedtstoffet i gryden. Hæld 2 dl vand ved. Læg låg på gryden og trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt. Tag fiskerullerne op i et halvdybt fad. Jævn saucen med creme fraiche eller meljævning. Smag til med salt og peber. Server kogte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5873 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu