Ansjosrulle

Ansjosrulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 plader frossen butterdej
 
 Fyld:
1 glasansjoser (140g)
2 store løg
10 g.margarine
50 g.reven ost
 
25 g.reven ost
 
Opskrift:
Butterdejen optøs ca ½ time. Ansjoserne udbenes og skæres i små stykker. Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen til de er blevet klare. Løgene afkøles og blandes med ansjoser og ost. Dejen udrulles i et stort rektangel på en bageplades længde. Dejen flyttes over på bagepladen. Fyldet fordeles på, og dejen rulles sammen som en roulade. Lægges med sammenføjningerne nedad og drysses med ost. Bages 30 min ved 200 grader. Skæres i skiver





karakterer:
Opskriften er vist 12900 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-21 14:29:30
Brug nu endelig smør i stedet for det underlødige margarine.

  -   2007-09-30 15:35:57
smager fantastisk jeg har lavet mig 12 stk