Fiskeruller med rogn

Fiskeruller med rogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.fiskefileter (gerne flyndere)
0.5 citron saft heraf
100 g.rogn
 salt
1 tomat
 dild
0.5 dl.fiskebouillon eller tør hvidvin
 
Opskrift:
Drys salt på fileterne og dryp citronsaft over. Hak rognen og tomaten sammen med fintklippet dild. Fordel blandingen på fiskefileterne og rul dem sammen. Fæst dem med tandstikker. Set rullerne i en ildfast form, hæl fiskekraft eller hvidvin over, dæk med folie. Set formen på plade, og la det trække i 10-15 min.

Servering:
Pynt med dildkviste og citronbåde, og server straks (gerne med en grøn salat til).





karakterer:
Opskriften er vist 6633 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu