fiskefileter (gerne flyndere)500 g. fiskefileter (gerne flyndere)
0.5
citron saft heraf0.5 citron saft heraf
100
g.
rogn100 g. rogn
salt salt
1
tomat1 tomat
dild dild
0.5
dl.
fiskebouillon eller tør hvidvin0.5 dl. fiskebouillon eller tør hvidvin
Opskrift:
Drys salt på fileterne og dryp citronsaft over.
Hak rognen og tomaten sammen med fintklippet dild.
Fordel blandingen på fiskefileterne og rul dem sammen.
Fæst dem med tandstikker.
Set rullerne i en ildfast form, hæl fiskekraft eller hvidvin over, dæk med folie.
Set formen på plade, og la det trække i 10-15 min.
Servering:
Pynt med dildkviste og citronbåde, og server straks (gerne med en grøn salat til).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6029 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider