små stykker laksefilet uden skind8 små stykker laksefilet uden skind
salt salt
citronpeber citronpeber
1
stor squash1 stor squash
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
1
dl.
lys bouillon1 dl. lys bouillon
Sauce: Sauce:
1
lille løg1 lille løg
1-2
tsk.
karry1-2 tsk. karry
3
spsk.
smør3 spsk. smør
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
fiskelagen fiskelagen
2
dl.
kaffefløde2 dl. kaffefløde
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
langkornede ris langkornede ris
1
lille porre og eller/1 grøn peberfrugt1 lille porre og eller/1 grøn peberfrugt
Opskrift:
Drys fiskekødet med lidt salt og citronpeber. Skær 8 brede bånd (tynde skiver på langs) af squashen. Læg først en rødspættefilet og derefter et stykke laks på hver squashbånd og rul så forsigtigt sammen til små roulader, der bindes med bomuldsgarn og lægges i et ovnfast fad. Dæk fadet til med folie og steg fiskerouladerne i ovnen ved 220° i ca. 20 minutter.
Sauce:
Svits hakket løg og karry i en gryde i lidt af smørret, tilsæt derpå resten af smørret samt mel og rør opbagningen op med fiskelagen. Hæld fløde på og lad saucen koge et par minutter under omrøring. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere karry. Server fiskerullerne med den varme sauce og løskogte ris, der er blandet med dampede porreringe og/eller strimlet peberfrugt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6965 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider