Fiskeruller med spinat og pasta

Fiskeruller med spinat og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 skrubbe eller rødspættefileter
 salt
4 tynde skiver bacon
100 g.spinat(frosne hele blade)
50 g.smør
2 gulerødder
250 g.frisk båndpasta med spinat
 peber
 
Opskrift:
Snit gulerødderne i meget tynde strimler. Drys fiskefileterne let med salt, fordel den optøede spinat på dem og rul dem sammen. Rul en skive bacon om hver og bind en bomuldstråd om. Smelt smørret i en høj pande og kog gulerødderne i smørret i 2-3 minutter. Kom fiskerullerne i og rist dem ganske let hele vejen rundt. Krydr med peber og læg et låg over. Lad dem simre i 10 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag fiskerullerne op af panden og hold dem varme. Vend den afdryppede pasta i stegesmøret og læg rullerne over. Server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 13512 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pia  -  2012-05-07 14:30:18
Fisk og bacon er godt hver for sig, men sammen?? Har dog ikke prøvet opskriften, så skal ikke kunne sige om det er godt.