Pensl fiskefileter med pestoen og læg rucolasalat og chili på hver, og riv lidt ingefær over. Rul den sammen til en rose og damp i vin i ovn 15 min. ved 200*
Sauter tomatog gulerod i smør og tilsæt safran og hvidvin. Lad det koge op og tilsæt fløde og smag godt til . Saucen hældes over fisken og pyntes med frisk dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8643 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider