Lille håndfuld sorte oliven Lille håndfuld sorte oliven
1
smøreost med krydderier (fx pikant)1 smøreost med krydderier (fx pikant)
0.5
rød peber0.5 rød peber
Salt Salt
peber peber
Majs Majs
ærter ærter
bønner bønner
1
stor tomat1 stor tomat
Saft fra citron Saft fra citron
Olie Olie
Opskrift:
Torskerognen vendes ud i en skål og moses forsigtigt med en gaffel. ½ porre, ½ rød peber samt oliven snittes fint og blandes i torskerognen. Smøreosten kommes heri efterfølgende, så blandingen udgør en fast masse.
Et fad smøres med olie. Resten af porrerne skæres i skiver og majs, ærter samt bønner lægges i bunden af fadet. Herpå lægges halvdelen af fileterne og ovenpå rognmassen i en lang tyk bane. Resten af fileterne lægges ovenpå og klemmes omkring massen. En tomat skæres i skiver og lægges ovenpå, pres lidt citronsaft udover og kværn lidt salt og peber henover også. Ind i ovnen på 200 C i ½ time. Serveres med salat og er god til både pasta, ris eller kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8274 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider