rødtunge- el. rødspættefileter 8 rødtunge- el. rødspættefileter
8
skiver
ferskrøget laks 8 skiver ferskrøget laks
salt salt
peber peber
1
dl.
hvidvin tør 1 dl. hvidvin tør
0.5
citron saft heraf 0.5 citron saft heraf
450
g.
spinat helbladet frost 450 g. spinat helbladet frost
Rejesovs: Rejesovs:
2.5
dl.
fiskebouillon 2.5 dl. fiskebouillon
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
0.5
citron saft heraf0.5 citron saft heraf
150
g.
pillede rejer 150 g. pillede rejer
Melbolle: Melbolle:
25
g.
smør25 g. smør
1
spsk.
hvedemel 1 spsk. hvedemel
Opskrift:
Lakseskiverne, der ikke skal være for brede, lægges på fisken. Salt, peber drysses over. Rulles sammen, lægges i ildfast fad med spinat, Hvidvin og citronsaft hældes over.
Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter.
Fiskebouillon koges til sovs med piskefløde, lidt hvidvin og smages til med citronsaft og evt. peber. Jævnes lidt med melbolle.
Rejerne varmes med, men må ikke koge. Hældes over fisken.
Serveres med grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 30188 gange, og udskrevet 633 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider