Apricot Chicken

Apricot Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :

Ingredienser:
500 g.skivet eller fire hele kyllingebryst
1 løg
1 ds.af abrikos nektar
200 g.af tørret abrikoser
100 g.af skivede mandler
1 pakke af tør fransk løg suppe
1 spsk.olivenolie
 
 Dampet ris til tilbehør
 
Opskrift:
Bland fransk løg suppe og abrikos nektar og sæt til side.

Svits skivet løg i olie og tilføje høne og kog til næsten færdig. Tilføje nektar og tørret abrikoser og småkoge for cirka 5 minutter. Tilføje skivede mandler lige for servering og servere med dampet ris. Drys lidt mandler på toppen for effektens skyld.

Tips:

Denne opskrift er megs fra McLeods Daughters berømte Apricot Chicken


karakterer:
Opskriften er vist 21241 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ES  -  2007-08-19 18:09:09
Hvad nenes med fransk løgsuppe?

dorthe  -  2007-08-01 20:45:10
jeg kan godt forstå den...

  -  0000-00-00 00:00:00
Helt enig -rigtig dårligt oversat!

Benny  -  0000-00-00 00:00:00
Burde den ikke have været oversat til dansk af et menneske?