Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med abrikos- og tomatpesto

Kylling med abrikos- og tomatpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Abrikos- og tomatpesto:
6 udblødte tørrede abrikoser
6 soltørrede tomater i olie
1 fedhvidløg
50 g.cashewnødder
2 spsk.olivenolie
2 spsk.friskreven parmesanost
 salt
 peber
 
 Kylling:
1 kylling (1 - 1½ kg)
2 dl.hvidvin
2-3 dl.hønsebouillon
360 g.jasminris
1 salathoved
 
 Endvidere:
750 g.nye gulerødder
1 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til pestoen blendes sammen til en halvgrov, tyk sauce. Pestoen smages til med salt og peber.

Kyllingen deles i 6 dele. Pestoen kommes ind under skindet på hvert stykke kylling. Kyllingen lægges på et indfast fad og drysses med salt og peber. Hvidvin og bouillon hældes over. Kyllingen stilles i en 225° varm ovn i ca. 1 time.

Risen koges og deles i tre portioner. Læg én portion ad gangen på et stykke bagepapir og rul det til en 4 cm tyk pølse. Risrullen skæres i 7-8 cm lange stykker. Hver risrulle lægges i et blad salathoved på et stort fad.

Gulerødderne ristes i olie på en pande. Citronsaften presses over gulerødderne og de smages til med salt og peber. Gulerødderne serveres som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5727 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu